tanssiorkesteri SAVANNAH

Etelä-Pohjalainen tanssiorkesteri Savannah näki historiansa aamunkoiton vuonna 1988, kun eri kokoonpanoissa soittaneet nuoret miehet löysivät toisensa erilaisten yhteensattumien summana. Nimeksi valittiin, jostain kumman syystä, amerikkalaisen naisen ja kaupungin nimi - Savannah. Mielestämme nimivalinta natsasi, eikä syytä vaihtoon ole sen koommin edes harkittu. Bändimme taustalla toimii myös samanniminen yhtiö, joka hoitaa toimintaan kuuluvat tausta-asiat.

Kombomme on säilyttänyt hyvän yhtenäisyyden ja toimii tälläkin hetkellä aivan samalla kokoonpanolla kuin kaksikymmentä vuotta sitten. Tosin vuosien varrelle on mahtunut erilaisia sattumuksia ja tapahtumia, mutta entisiin lähtökuoppiin on palattu.

Omien bändikeikkojen lisäksi on vuosien varrella toimittu yhteistyössä myös muutamien naissolistien kanssa. Taustabändinä mm. Kaija Lustilalle, Marjut Rothoviukselle, Mariliille ja Tuija Mäensivulle.. Viimeiset vuodet on kierretty pelkästään ”poikaporukassa”.

Ohjelmistoon kuuluu kulloinkin aina se tanssimusiikki, mitä missäkin paikassa kulloinkin tarvitaan ja halutaan. Emme soita toisillemme, vaan yleisölle.

Omana tavaramerkkinä ovat erityisesti moniääniset lauluosuudet. Laulut hoidellaan joko yksi-, kaksi-, kolme- tai neliäänisinä. Solistisia laulajia on kolme.

Yhteinen heikkoutemme on ylipitkien keikkamatkojen sietokyky, josta syystä keikkailemme pääasiassa vain läntisen suomen alueella.

 

 

 

Orkesterin kokoonpano:

Arto Kallio: laulu, taustalaulu, koskettimet
Timo Kallio: laulu, taustalaulu, basso
Jari Sandberg: laulu, taustalaulu, rummut
Ari Antila: taustalaulu, kitarat